26 Ocak 2011 Çarşamba
TAS KEBABI
MALZEMELER
750 gram kuşbaşı et
2 adet kurusoğan
1 yemek kaşığı biber salçası
1 tatlı kaşığı dometes salçası
Tuz ,karabiber ,kekik
2 yemek kaşığı margarin veya sıvıyağ
Kızartılmış patates
YAPILIŞI
Margarin eritilir, etler ilave edilip suyunu çekene kadar kavrulur. Yemeklik doğranmış soğanlar katılıp iyice kavrulur. Salçası ilave edilir sıcak su koyup pişmeye bıraklılır, piştikten sonra tuzu, kekiği, biberi ilave edilir. Kızarmış patatesle servis yapılır.
Etiketler:
ETLİ YEMEKLER
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Blog Archive
- 2013 (224)
- 2012 (98)
-
2011
(103)
- Aralık(14)
- Kasım(10)
- Ekim(6)
- Eylül(10)
- Ağustos(7)
- Temmuz(3)
- Haziran(5)
- Mayıs(3)
- Nisan(10)
- Mart(12)
- Şubat(11)
-
Ocak(12)
- SÜT REÇELİ(Dulce De Leche )
- EN GÜZEL DAVET SOFRALARI YARIŞMASINDA ALDIĞIM BİRİ...
- TAS KEBABI
- BUNLARDA BAL KABAKLI MUFFİNLERİM
- FACABOOKTA DÜZENLENEN SEVGİLİLER GÜNÜ YARIŞMASI İÇ...
- ŞEKER HAMURLU KURABİYELERİM
- KARAMELLİ PORTAKALI ETİMEK TATLISI
- PORTAKAL SOSLU HAŞHAŞLI MUFFİN
- SEBZELİ MISIR EKMEĞİ
- FIRINDA KAŞARLI BROKOLİ
- DERYA ARKADAŞIMIZIN DUAYA İHTİYACI VAR!!!
- MUTLU YILLAR
- 2010 (68)
- 2009 (2)
Blogger tarafından desteklenmektedir.
Blog Arşivi
-
▼
2011
(103)
-
▼
Ocak
(12)
- SÜT REÇELİ(Dulce De Leche )
- EN GÜZEL DAVET SOFRALARI YARIŞMASINDA ALDIĞIM BİRİ...
- TAS KEBABI
- BUNLARDA BAL KABAKLI MUFFİNLERİM
- FACABOOKTA DÜZENLENEN SEVGİLİLER GÜNÜ YARIŞMASI İÇ...
- ŞEKER HAMURLU KURABİYELERİM
- KARAMELLİ PORTAKALI ETİMEK TATLISI
- PORTAKAL SOSLU HAŞHAŞLI MUFFİN
- SEBZELİ MISIR EKMEĞİ
- FIRINDA KAŞARLI BROKOLİ
- DERYA ARKADAŞIMIZIN DUAYA İHTİYACI VAR!!!
- MUTLU YILLAR
-
▼
Ocak
(12)
0 yorum:
Yorum Gönder