19 Şubat 2011 Cumartesi
NUTELLALI ÇOKOPRENS
MALZEMELER
1 Paket tereyağ (250 gramlık paket)
4,5 su bardağı un
1/4 çay bardağı sıvıyağ
1 paket vanilya
1 su bardağı pudra şekeri
YAPILIŞI
Bütün malzemeler yoğurulur,10 dakika dinlendirilip merdaneyle yarım santim kalınlığında açılır kalıplarla kesilir, 170 derce ısıtılmış fırında hafif pembeleşene kadar pişirilir, aralarına nutella sürülüp birleştirilir.
not : PASTACI KIZ Özlem'in tarifi tavsiye ederim harika bir kurabiye, ben tereyağ kullandım tarifte margarin var arzuya göre margarinlede yapabilirsiniz
Etiketler:
KURABİYELER
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Blog Archive
- 2013 (224)
- 2012 (98)
-
2011
(103)
- Aralık(14)
- Kasım(10)
- Ekim(6)
- Eylül(10)
- Ağustos(7)
- Temmuz(3)
- Haziran(5)
- Mayıs(3)
- Nisan(10)
- Mart(12)
-
Şubat(11)
- YOĞURTLU PIRASA KAVURMASI
- HİNDİSTAN CEVİZLİ HAŞHAŞLI KEK
- BAKLALI YAPRAK SARMASI
- NUTELLALI ÇOKOPRENS
- SEVGİLİLER GÜNÜ İÇİN HAZIRLADIKLARIM (ŞEKER HAMURU...
- SEVGİLİ PEYGAMBERİMİZİN DOĞUM GÜNÜ ETKİNLİĞİ İÇİN ...
- MEVLÜT KANDİLİMİZ MUBAREK OLSUN
- NOHUTLU MANTI ÇORBASI
- ŞEKER PARE (GÜLPARE)
- MOR LAHANA SALATASI
- MİLFÖYDE TAVUK
- Ocak(12)
- 2010 (68)
- 2009 (2)
Blogger tarafından desteklenmektedir.
Blog Arşivi
-
▼
2011
(103)
-
▼
Şubat
(11)
- YOĞURTLU PIRASA KAVURMASI
- HİNDİSTAN CEVİZLİ HAŞHAŞLI KEK
- BAKLALI YAPRAK SARMASI
- NUTELLALI ÇOKOPRENS
- SEVGİLİLER GÜNÜ İÇİN HAZIRLADIKLARIM (ŞEKER HAMURU...
- SEVGİLİ PEYGAMBERİMİZİN DOĞUM GÜNÜ ETKİNLİĞİ İÇİN ...
- MEVLÜT KANDİLİMİZ MUBAREK OLSUN
- NOHUTLU MANTI ÇORBASI
- ŞEKER PARE (GÜLPARE)
- MOR LAHANA SALATASI
- MİLFÖYDE TAVUK
-
▼
Şubat
(11)
0 yorum:
Yorum Gönder