22 Kasım 2010 Pazartesi
ÇERKEZ TAVUĞU
ÇERKEZ TAVUĞU
ÇERKEZ TAVUĞU
1 Adet tavuk (büyük)
1 adet bayat ekmek içi
2 su bardağı ceviz
3 diş sarımsak
Tavuğu haşladığımız sudan bir miktar
Zeytin yağ ,tuz ,kırmızı biber
YAPILIŞI
Tavuk haşlanıp kemiklerinden ayrılıp didiklenir. Ekmek içi ufalanır, sarımsaklar ezilir, ceviz dişe gelecek şekilde dövülür, zeytin yağ ve kırmızı biber dışında bütün malzemeler karıştırılır.
Tavuğun suyundan azar azar eklenerek çok sulu ve çok katı olmayacak şekilde bir miktar eklenerek iyice harmanlanır, üzerine ısıttığımız zeytinyağlı kırmızı biber dökülerek servis yapılır.
Etiketler:
ETLİ YEMEKLER
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Blog Archive
- 2013 (224)
- 2012 (98)
- 2011 (103)
-
2010
(68)
- Aralık(15)
-
Kasım(13)
- SEZAR SALATASI
- PORTAKALLI, KEREVİZLİ, YERELMASI
- PASTIRMASIZ PAÇANGA BÖREĞİ
- YARIŞMADA BİRİNCİLİK ALDIĞIM SUNUMLAR
- PATATESLİ ET YAHNİSİ
- ÇERKEZ TAVUĞU
- ETLİ PİLAV (KURBAN ETİYLE )
- BAYRAM KAHVALTI SOFRAMIZ
- BAYRAMINIZ MUBAREK OLSUN
- SANDVİÇ EKMEĞİ DOLMASI
- ZEYTİNYAĞLI PORTAKALLI KEREVİZ
- Sevgili Sevil ve YONCA GIDADAN hediye paketim
- MİLFÖYLÜ DONDURMALI VOLOVANLAR
- Ekim(10)
- Eylül(5)
- Ağustos(6)
- Temmuz(6)
- Haziran(6)
- Mayıs(1)
- Mart(1)
- Şubat(3)
- Ocak(2)
- 2009 (2)
Blogger tarafından desteklenmektedir.
Blog Arşivi
-
▼
2010
(68)
-
▼
Kasım
(13)
- SEZAR SALATASI
- PORTAKALLI, KEREVİZLİ, YERELMASI
- PASTIRMASIZ PAÇANGA BÖREĞİ
- YARIŞMADA BİRİNCİLİK ALDIĞIM SUNUMLAR
- PATATESLİ ET YAHNİSİ
- ÇERKEZ TAVUĞU
- ETLİ PİLAV (KURBAN ETİYLE )
- BAYRAM KAHVALTI SOFRAMIZ
- BAYRAMINIZ MUBAREK OLSUN
- SANDVİÇ EKMEĞİ DOLMASI
- ZEYTİNYAĞLI PORTAKALLI KEREVİZ
- Sevgili Sevil ve YONCA GIDADAN hediye paketim
- MİLFÖYLÜ DONDURMALI VOLOVANLAR
-
▼
Kasım
(13)
0 yorum:
Yorum Gönder