1 Kasım 2010 Pazartesi
MİLFÖYLÜ DONDURMALI VOLOVANLAR
Bu tarifimi sevgili Gülo annenin milföy etkinligine gönderiyorum
MALZEMELER
20 adet milföy hamuru
İçini istediğiniz şekilde hazırlayabilirsiniz ben dondurma ile doldurdum krem ole, olabilir puding, olabilir, veya elmayı rendeleyip şekerle birlikte hafif pişirip içine tarçın, ceviz, üzüm, ekleyerek doldurulabilirsiniz ,muhallebi hazırlayabilirsiniz, seçenekler sizin arzunuza göre değişebiir
YAPILIŞI
Milföyler bir su bardağıyla yuvarlak kesilir, on tanesi tekrar küçük çay bardağıyla ortadan kesilir, üst üste konur,(kenarlarından çıkan parçalarda pişrilecek) ısıtılmış fırında pişirilir, soğuyunca iç malzemesi konulur, kenarlarından çıkan parçaları ufalayarak hazırladığımız milföylerin üzerlerine ilave edilir hazırlanan sos dökülerek servis yapılır .Ortalardan çıkan küçük yuvarlakların içlerinide doldurabilirsiniz
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Blog Archive
- 2013 (224)
- 2012 (98)
- 2011 (103)
-
2010
(68)
- Aralık(15)
-
Kasım(13)
- SEZAR SALATASI
- PORTAKALLI, KEREVİZLİ, YERELMASI
- PASTIRMASIZ PAÇANGA BÖREĞİ
- YARIŞMADA BİRİNCİLİK ALDIĞIM SUNUMLAR
- PATATESLİ ET YAHNİSİ
- ÇERKEZ TAVUĞU
- ETLİ PİLAV (KURBAN ETİYLE )
- BAYRAM KAHVALTI SOFRAMIZ
- BAYRAMINIZ MUBAREK OLSUN
- SANDVİÇ EKMEĞİ DOLMASI
- ZEYTİNYAĞLI PORTAKALLI KEREVİZ
- Sevgili Sevil ve YONCA GIDADAN hediye paketim
- MİLFÖYLÜ DONDURMALI VOLOVANLAR
- Ekim(10)
- Eylül(5)
- Ağustos(6)
- Temmuz(6)
- Haziran(6)
- Mayıs(1)
- Mart(1)
- Şubat(3)
- Ocak(2)
- 2009 (2)
Blogger tarafından desteklenmektedir.
Blog Arşivi
-
▼
2010
(68)
-
▼
Kasım
(13)
- SEZAR SALATASI
- PORTAKALLI, KEREVİZLİ, YERELMASI
- PASTIRMASIZ PAÇANGA BÖREĞİ
- YARIŞMADA BİRİNCİLİK ALDIĞIM SUNUMLAR
- PATATESLİ ET YAHNİSİ
- ÇERKEZ TAVUĞU
- ETLİ PİLAV (KURBAN ETİYLE )
- BAYRAM KAHVALTI SOFRAMIZ
- BAYRAMINIZ MUBAREK OLSUN
- SANDVİÇ EKMEĞİ DOLMASI
- ZEYTİNYAĞLI PORTAKALLI KEREVİZ
- Sevgili Sevil ve YONCA GIDADAN hediye paketim
- MİLFÖYLÜ DONDURMALI VOLOVANLAR
-
▼
Kasım
(13)
0 yorum:
Yorum Gönder