12 Aralık 2010 Pazar
TEKİR TAVA
TEKİR TAVA
Herzaman buğulamasını yaptığım tekiri bu sefer az yağda unlayıp (hamsi gibi ) kızarttım, çok nefisti kızartma sevenler mutlaka denesinler.
Herzaman buğulamasını yaptığım tekiri bu sefer az yağda unlayıp (hamsi gibi ) kızarttım, çok nefisti kızartma sevenler mutlaka denesinler.
Etiketler:
BALIK YEMEKLERİ
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Blog Archive
- 2013 (224)
- 2012 (98)
- 2011 (103)
-
2010
(68)
-
Aralık(15)
- ETKİNLİKLER
- ÇITIR EKMEK KASESİNDE SÜZME MERCİMEK ÇORBASI
- MAKARNA EŞLİĞİNDE YOĞURTLU KEBAP
- ETKİNLİK HEDİYELERİM
- DOMATESLİ, FESLEĞENLİ, SARIMSAKLI EKMEK
- KURU BAMYA YEMEĞİ
- ÇİLEK SOSLU KEK
- ETLİ LAHANA SARMASI
- TEKİR TAVA
- MEVSİM SEBZELERİYLE 3 DEĞİŞİK SALATA
- MUFFİN BÖREK
- HAMSİ KÖFTESİ
- MANTAR MANTISI
- VİŞNELİ AYVA REÇELİ
- MİLFÖY ÇANAĞINDA GARNİTÜRLÜ ET SOTE
- Kasım(13)
- Ekim(10)
- Eylül(5)
- Ağustos(6)
- Temmuz(6)
- Haziran(6)
- Mayıs(1)
- Mart(1)
- Şubat(3)
- Ocak(2)
-
Aralık(15)
- 2009 (2)
Blogger tarafından desteklenmektedir.
Blog Arşivi
-
▼
2010
(68)
-
▼
Aralık
(15)
- ETKİNLİKLER
- ÇITIR EKMEK KASESİNDE SÜZME MERCİMEK ÇORBASI
- MAKARNA EŞLİĞİNDE YOĞURTLU KEBAP
- ETKİNLİK HEDİYELERİM
- DOMATESLİ, FESLEĞENLİ, SARIMSAKLI EKMEK
- KURU BAMYA YEMEĞİ
- ÇİLEK SOSLU KEK
- ETLİ LAHANA SARMASI
- TEKİR TAVA
- MEVSİM SEBZELERİYLE 3 DEĞİŞİK SALATA
- MUFFİN BÖREK
- HAMSİ KÖFTESİ
- MANTAR MANTISI
- VİŞNELİ AYVA REÇELİ
- MİLFÖY ÇANAĞINDA GARNİTÜRLÜ ET SOTE
-
▼
Aralık
(15)
0 yorum:
Yorum Gönder