27 Nisan 2013 Cumartesi
ÇİLEK PUDİNGLİ KALP KEK
ALZEMELER
1 poşet puding(Ben çilekli pudingle yaptım )toz olarak kullanılacak
2 yemek kaşığı yoğurt
2 adet yumurta
3 yemek kaşığı şeker
125 gr margarin eritilecek (ben 1/2 su bardağı sıvıyağ kullandım )
1 su bardağı un
1 paket kabartma tozu
istenirse çok az gıda boyası
YAPILIŞI
Oda ısısıdaki yumurtalar şekerle 5 dakika çırpılır ,un ,puding ve kabartma tozu eklenerek tahta kaşıkla karıştırılır ,istenirse çok az gıda boyası ilave edilir, ben kalp şeklindeki kalıpta pişirdim
NOT :MALZEMESİ AZ OLDUĞU İÇİN KÜÇÜK BİR KEK OLUYOR AMA YUMUŞACIK LEZZETLİ HARİKA BİR KEK
Etiketler:
KEKLER
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Blog Archive
-
2013
(224)
- Eylül(9)
- Ağustos(15)
- Temmuz(74)
- Haziran(10)
- Mayıs(11)
-
Nisan(16)
- KAPALI PİZZA
- EN GÜZEL İSİM
- ÇİLEK PUDİNGLİ KALP KEK
- ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN
- İRMİK TATLISI
- AHŞAP BOYAMA
- enginarlı terem yağlı pilav
- Zeytinyağlı enginar dolması
- ETLİ KURU PATLICAN DOLMASI
- KÜLAH POAÇA
- MİLFÖY BÖREK
- KOLAY SU BÖREĞİ
- AHŞAP BOYAMA KURSUNDA YAPTIĞIMIZ OBJELER
- TAZE BEZELYE OMLETİ
- FIRINDA KÖZLENMİŞ PATATES
- PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ ETKİNLİĞİ
- Mart(66)
- Şubat(10)
- Ocak(13)
- 2012 (98)
- 2011 (103)
- 2010 (68)
- 2009 (2)
Blogger tarafından desteklenmektedir.
Blog Arşivi
-
▼
2013
(224)
-
▼
Nisan
(16)
- KAPALI PİZZA
- EN GÜZEL İSİM
- ÇİLEK PUDİNGLİ KALP KEK
- ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN
- İRMİK TATLISI
- AHŞAP BOYAMA
- enginarlı terem yağlı pilav
- Zeytinyağlı enginar dolması
- ETLİ KURU PATLICAN DOLMASI
- KÜLAH POAÇA
- MİLFÖY BÖREK
- KOLAY SU BÖREĞİ
- AHŞAP BOYAMA KURSUNDA YAPTIĞIMIZ OBJELER
- TAZE BEZELYE OMLETİ
- FIRINDA KÖZLENMİŞ PATATES
- PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ ETKİNLİĞİ
-
▼
Nisan
(16)
0 yorum:
Yorum Gönder